diumenge, 28 d’octubre del 2012

FictionCity.


Fiction City, una xarxa vertical dedicada als artistes!


Fiction City és una xarxa social creada l’any 2009 per Silvio Pestrin, amb el propòsit d’ajudar a artistes de diferents sectors com pintors, músics, fotògrafs, escultors o novel·listes a difondre les seves creacions en format multimèdia arreu del món i que permeten a empreses controlar i promoure a aquests artistes.

L’objectiu d’ aquesta xarxa social vertical, és que tots els artistes es donin a conèixer. Per Fiction City, és molt important permetre a artistes anònims que siguin escollits per participar a diferents concursos, oferint la possibilitat d’adquirir un currículum multimèdia i ordenat, a part, aquesta xarxa social compta amb aplicacions que pertanyen a diverses empreses i donen suport a artistes, oferint l’oportunitat de mostrar-se al món.

Una mica d’Història.

La companyia va ser fundada a Buenos Aires (Argentina), on consta actualment la seva seu. També disposa d’oficines a Sant Pablo, Santiago de Xile, Miami, Ciutat de Mèxic i Barcelona.

Fiction City va ser creada per l'enginyer informàtic i argentí Silvio Pestrin Farina, que va ser un enginyer de sistemes per Patagon.com, el primer banc virtual global des del 1990. 

Fiction  City, es va crear per Silvio Pestrin i un equip de 15 ajudants dedicats a dissenyar i desenvolupar la xarxa durant 14 mesos. La companyia va ser creada suposadament amb una inversió inicial d’ 1 milió de dòlars i tan sols tres mesos després ja tenia un valor de 18 milions de dòlars. 

Com funciona Fiction City?

Fiction City és molt fàcil d’utilitzar, bàsicament es basa en dues característiques, una d’elles és “Be You”, on l’artista podrà crear el seu currículum complert amb imatges, textos, vídeos i d'aquesta manera, cada artista podrà mostrar el seu treball, utilitzant totes les eines interactives bàsiques en un sol lloc. 

L'altra eina per utilitzar és “Go Global” que va orientada a les empreses, governs, ONG i fundacions que necessitin artistes o que estiguin buscant alguna producció artística.

D'aquesta manera, quan es creuen les dues eines és quan comencen a funcionar les necessitats de cadascuna de les parts.


La plataforma de Fictioncity.net és molt similar a Facebook així que no és molt complicat d’utilitzar. Quan es realitza alguna actualització, aquesta queda reflectida a qualsevol oferta que t'hagis inscrit prèviament. També és possible compartir qualsevol informació o contacte a través d’altres xarxes socials com poden ser Twitter, Linkedin, Youtube, etc.

A continuació us adjunto un tutorial de com s’utilitza FictionCity per si algú d’entre nosaltres és un artista i vol gaudir de l’oportunitat de donar-se a conèixer gracies a aquesta nova xarxa social.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada