diumenge, 28 d’octubre del 2012

Flickr





FLICKR 
Flickr, és un lloc web que serveix per enmagatzemar i compartir fotos online, a més a més també és permès, ordenar, buscar i vendre dites fotografíes i vídeos. El sistema Flickr permet fer cerques per etiquetes, per data i per llicències.
Flickr es compatible amb la gran majoria de navegadors  gràcies a les característiques "http" i "html".
La companyia va ser llançada l'any al Febrer del 2004 per Ludicorp i inmediatament ja es va convertir en un projecte revelació amb identitat pròpia tot i formar part d'un altre projecte, F.lickr és va consolidar ràpidament.


D'altra banda, cal esmentar també al Març de 2005, Yahoo va comprar Ludicorp i Flickr fent migrar les fotos que hi havia al servei Yahoo cap a Flickr, així doncs Yahoo va centrar tots els esforços en millorar Flickr.
Al 2007 la plataforma Flickr surt en 7 llengues més a part de l'anglès entre elles el castellà; cal afegir també que al 2008 els suscriptors de pagament se'ls va permetre pujar vídeos i al 2009 surt la possiblitat de penjar aquests videos en HD.
A Novembre de 2008 la companyia tenia mes de tres-mil millons d'imatges; val a dir que a Flickr s'enmagatzemen 5000 fotos per minut.

L'èxit de Flickr, és degut a la seva capacitat per administrar imatges mitjançant eines que permeten a l'autor etiquetar les fotos i navegar i comentar les fotografies d'altres usuaris d'aquesta xarxa que conta amb una versió gratuïta i una versió Pro de pagament.
Característiques Versió Gratuïta:
- Límit de 100MB en fotos mensuals
- 2 Càrregues de videos mensuals de com a màxim 90s i 150MB per vídeo
- Possiblitat de veure les 200 imatges més recents de cada galeria
- Possiblitat de publicar les nostres fotos en 10 murals diferents de grups
- Accés únic a imatges de tamany mnor
Característiques Versió Pro:
- Càrregues ilimitades de fotos i videos HD (20MB foto, 500MB vídeo)
- Cantitat ilimitada d'enmagatzament 
- Arxivat d'imatges en HD
- Possiblitat de reemplaçar fotos
- Possiblitat de publicar les nostres fotos en 60 murals de diferents grups
- No publicitat 
- Estadístiques


TUTORIAL:
Pas 1: Crear conta a Yahoo www.yahoo.es
Pas 2: Escollir nom conta FLICKR




Pas 3: Personalitzar el Perfil
Cliquem a sobre de Tú i podrem crear la nostra icona, tenir enllaç a Flickr i fer els aclariments que considerem pertinents sobre nosaltres

Pas 4: Per carregar imatges, em d'apretar a sobre de Tú i desprès a Carregar fotos, escollim la carpeta d'origen de les imatges i decidim quines posem i les condicions de privacitat que en volguem donar i ja podem penjar les fotografies a FLICKR i compartir-les.
Quan les tinguem penjades podem clicar a sobre de organizar i les organitzem al nostre gust.
Per navegar només cal anar a Explorar i podrem navegar i veure les fotos que penjen els milions d'usuaris i també els Grups.

Com podeu veure és una Xarxa social molt fàcil d'usar i molt intuïtiva, només s'ha de fer la conta d'una manera fàcil i partir d'aquí començar a descobrir.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada